Aktuality

Nová Modulární Učebna na VŠE: Revoluce ve vzdělávání s prokognitivním osvětlením 

Na Vysoké škole ekonomické v Praze (VŠE) jsme otevřeli novou modulární učebnu Quattro Modulare, která představuje významný krok vpřed v modernizaci našeho vzdělávacího prostředí. Tato učebna kombinuje moderní design, flexibilitu a nejnovější technologie s inovativním prokognitivním osvětlením od společnosti Spectrasol. Tento prostor není jen esteticky působivý, ale také navržený tak, aby podporoval kognitivní funkce studentů […]

Nová Modulární Učebna na VŠE: Revoluce ve vzdělávání s prokognitivním osvětlením 

Noc vědců 2024 na VŠE: Proměny v ekonomii a technologiích 

Poslední zářijový pátek letos patřil na Vysoké škole ekonomické v Praze (VŠE) vědě a poznání. V rámci celoevropské akce Noc vědců otevřela VŠE své brány veřejnosti a nabídla fascinující pohled do světa ekonomie, managementu a moderních technologií. Letos již 19. ročník celostátní akce letos přilákal na vzdělávací a výzkumné instituce rekordních 100 000 návštěvníků po […]

Noc vědců 2024 na VŠE: Proměny v ekonomii a technologiích 

Udržitelnost a odpovědné podnikání na VŠE: Příležitosti pro studenty i veřejnost 

Udržitelnost a odpovědné podnikání se stávají klíčovými oblastmi v současné globální ekonomice. V těchto dnech probíhá Evropský týden udržitelného rozvoje, který se snaží o osvětu v tomto tématu. Již před jeho začátkem jsme podepsali memorandum o spolupráci v oblasti firemní udržitelnosti s Business Leaders Forum či psali o výzkumu věnujícímu se plýtvání jídlem. Rádi bychom vám také představili […]

Udržitelnost a odpovědné podnikání na VŠE: Příležitosti pro studenty i veřejnost 

Jak je na tom generace Z s plýtváním potravinami?

Generace Z, tedy lidé narozeni mezi lety 1995 a 2010, plýtvá potravinami dle svých odhadů více než generace předchozí, celkem 43,4 gramů na osobu za den. Téměř o polovinu méně pak vyplýtvají tito mladí lidé, pokud bydlí s rodiči. Tyto a další údaje vyplynuly z prvního roku výzkumných šetření tříletého projektu zaměřeného na redukci potravinového […]

Jak je na tom generace Z s plýtváním potravinami?

Weby Vysoké školy ekonomické v Praze využívají pro optimalizaci svého obsahu a poskytovaných služeb cookies. Prosíme o udělení souhlasu s jejich uložením.

Vyberte služby, pro které chcete povolit využívání cookies: