OZS pořádá tento týden na VŠE setkání se zástupci zahraničních oddělení z 18 zemí

20. května
24. května
2024

Tento týden probíhá na VŠE již dvanáctý ročník tradičního „Prague International Staff Week“ organizovaný Oddělením zahraničních styků VŠE (OZS) pro naše kolegy ze zahraničních oddělení partnerských univerzit. Cílem letošní akce, která je zaměřena zejména na témata spojená s umělou inteligencí (AI) a Generací Z, je prohloubit partnerskou spolupráci v rámci studentských a učitelských mobilit a též sdílet zkušenosti s internacionalizací.

Máme velkou radost, že v týdnu od 20. do 24. května 2024 můžeme na VŠE přivítat 27 zástupců zahraničních oddělení z 25 škol a celkem 18 zemí. Pozvání přijali kolegové např. z USA, Kanady, Tchaj-wanu, Španělska či Finska.

OZS si pro účastníky „12th Prague International Staff Week“ připravilo nabitý program. V průběhu týdne proběhnou mimo jiné workshopy na téma umělé inteligence (AI) a na téma služeb poskytovaných studentům, sdílení best practices z oblasti digitalizace či panelová diskuze na téma Generace Z. Chybět nebude ani prezentace o PR aktivitách spojených s propagací studia v zahraničí. Pro zahraniční kolegy je připraven též zajímavý kulturní program, během nějž budou mít možnost zúčastnit se komentované prohlídky centra Prahy či exkurze do nižborské sklárny Rückl.

OZS pořádá tento týden na VŠE setkání se zástupci zahraničních oddělení z 18 zemí