Volejbalová reprezentace VŠE zazářila na turnaji EuroMilano 2024

Ve dnech 2.-5. května 2024 se volejbalová reprezentace VŠE zúčastnila mezinárodního turnaje univerzit EuroMilano v Miláně. Naši studenti dosáhli vynikajících výsledků a skvěle reprezentovali naši školu.

Ženský tým ve složení Marie Miková (FPH), Ivana Kaňková (FFÚ), Nikola Faistaverová (FPH), Anna Suchá (FMV), Eliška Trunečková (FMV), Eliška Janovská (FMV), Kateřina Samuelová (FMV), Magda Pavlíková (FFÚ) a Lucie Růžičková (NF) předvedl na turnaji výborné výkony. Po úspěšném postupu ze skupiny se tým probojoval až do finále, kde porazil belgický tým z Gentu a zajistil si zlatý pohár.

Také na beachvolejbalovém turnaji slavily naše studentky úspěch. Dvojice Eliška Trunečková a Ivana Kaňková navázala na loňské vítězství a opět ovládla celý turnaj. Těsně pod stupni vítězů na 4. místě skončila další dvojice z VŠE Magda Pavlíková a Nikola Faistaverová.

Mužskému týmu se v šestkovém volejbale tolik nedařilo, ale i tak bojovně reprezentovali VŠE. Ve skupině porazili tým z Libanonu, na postup to však nestačilo. V beachvolejbale vybojovali Jan Větrovec a Igor Čurila velmi pěkné 4. místo.

Kromě sportovních výkonů si naši studenti užili i poznávání Milána a večerní společenské akce turnaje.

Děkujeme všem našim reprezentantům za vzornou reprezentaci VŠE a velice gratulujeme k dosaženým výsledkům!

Volejbalová reprezentace VŠE zazářila na turnaji EuroMilano 2024