JEL klasifikace: M21 (Business Economics)

[Tabulka JEL klasifikací, Seznam JEL klasifikací]

Články:

Alžbeta Foltínová, Michal Budinský:
Rôzne podoby manažérskej výsledovky

Miloslav Synek:
Nová ekonomika - nové ukazatele

Inka Neumaierová, Ivan Neumaier:
Proč se ujal index IN a nikoli pyramidový systém ukazatelů INFA

Miroslav Grznár, Alžbeta Foltínová:
Finančný manažment a controlling v agrárnom sektore po vstupe do EÚ

Marta Nečadová, Lubomíra Breňová:
Inovační aktivity a konkurenceschopnost firem zpracovatelského průmyslu - výsledky primárního výzkumu

Jan Vlachý:
Model ocenění rezervní kapacity projektu

Ondřej Žižlavský:
Výsledky výzkumu úrovně rozvoje inovačního potenciálu výrobních podniků v Jihomoravském kraji

Marta Nečadová, Lubomíra Breňová:
Změna ve výkonnosti firem v podmínkách krize a jejich adaptace na změněné tržní podmínky

Ladislav Mura, Tomáš Loster:
Prejavy internacionalizácie podnikania vo vybranom odbore potravinárskeho priemyslu

Inka Neumaierová, Ivan Neumaier:
Vztahy stakeholders jako předpoklad podnikové konkurenceschopnosti

Giuseppe Santagada:
Using Balanced Scorecard to Drive Performance in Small and Medium Enterprises

Gabriela Dubcová:
N/A

Viliam Záthurecký, Peter Marinič:
Analýza očekávání vývoje stavebnictví pohledem manažerů stavebních podniků

Gabriela Kormancová:
Outsourcing v riadení projektov

Libuše Svobodová:
Moderní ukazatele finanční výkonnosti obchodní společnosti

Eva Výrostová:
Využitie ABC a TOC pri rozhodovaní o produktovom mixe

Lee Louda, Dagmar Čámská:
Vývoj počtu insolvenčních návrhů – regionální úroveň

Kristýna Havlová:
IFRS vs. ČÚL: shrnutí praktických poznatků a identifikace výzkumných otázek

Hana Gruntová Kolingerová:
Překážky přijetí nástroje pro hodnocení výkonnosti organizace

Iveta Mackenzie:
Akviziční hodnotová analýza Akvizice & přeměny v České republice

Weby Vysoké školy ekonomické v Praze využívají pro optimalizaci svého obsahu a poskytovaných služeb cookies. Prosíme o udělení souhlasu s jejich uložením.

Vyberte služby, pro které chcete povolit využívání cookies: